Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda güvenliği sahip olmak dâhilin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı sıyanet katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir koruma süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla veya güzel duyu endişeların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, estetik kapılara en yaraşır Yangın Merdiveni Kapısı fiyatlarla mevla geçmek sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya esaslı açılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak sinein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya çıpa kabilinden malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların kolaylık boşaltma olmalarını esenlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı rast itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı midein az çok alışverişlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Report this wiki page